ARNE'S VERHAAL

2019

Arne Vanwynsberghe start aan een broodavontuur. Hij is al lang op zoek naar kwalitatief, smaakvol en authentiek brood in de streek. Gezien hij op zijn honger blijft zitten, beslist hij om het zelf te bakken. De vele positieve reacties bij smaaktesten doen hem beslissen dit brood ook op de markt te brengen.

1-244_websize.jpg

Wat vooraf ging

Arne heeft een opleiding gevolgd aan de hotelschool in Koksijde. Arne‘s passie voor lekker eten en goede producten is nooit weg te denken en zijn vrienden kijken altijd uit naar een “avondje Arne”, want hij weet telkens de juiste smaken samen te brengen in een gastronomische ervaring.

Bakproces_1.jpg


Een aantal jaar geleden begon het al te borrelen om iets met zijn horecaverleden te doen. Ieder zijn midlifecrisis?…

Na een zoveelste vakantie in Frankrijk ontstaat het idee om desembrood te beginnen bakken. Na veel zelfstudie slaagt Arne er in om de baktechniek van desembrood, geen sinecure, onder de knie te krijgen. Zijn horecaopleiding is hierbij goed van pas gekomen.

De vele positieve reacties van buren en kennissen, de wijn-, tapas- en bierdegustaties hebben het laatste zetje gegeven. Het resultaat van deze droom is bakkerij DeSeM!

Arne hoopt alvast om ook u te kunnen overtuigen van zijn brood, en zou heel graag zijn passie met u delen. Smakelijk